Vind de Beste VPN voor Downloaden in 2024 - TechRobot (2024)

Bent u op zoek naar de beste VPN voor downloaden in 2024? Misschien wilt u de allerbeste VPN voor films, muziek of torrenting? Dan bent u op de juiste plek.

Mensen gebruiken veel platforms om films, tv-programma’s en torrents te downloaden. Echter, toegang tot deze platforms met je standaardnetwerk kan je blootstellen aan online bedreigingen, datalimieten en geografische beperkingen. Gelukkig kan een VPN dit allemaal oplossen en zelfs je snelheid verhogen.

Dit artikel belicht de beste opties op de markt. We hebben alles wat je moet weten over de aanbieders uitgelicht voordat je kiest om je te abonneren.

De Beste VPNs voor Downloaden en Torrenting

Beste VPN voor Downloaden

Probeer ExpressVPN

Beste VPN voor Torrents

Probeer NordVPN

Beste VPN voor een Klein Budget

Probeer Surfshark

Beste VPN voor Nieuwe Gebruikers

Probeer CyberGhost

Beste Allround VPN

Bezoek PrivateInternetAccess

It seems like you haven’t provided any text to translate. Could you please provide the text you want translated from English to Nederlands?

Lijst van de beste VPNs voor Downloaden in 2024

Het kiezen van de juiste VPN voor downloaden is niet altijd een eenvoudig proces. Er zijn verschillende dingen die het lastig kunnen maken om een keuze te maken. Zo zijn er veel aanbieders op de markt, en ze bieden allemaal verschillende functies en diensten aan. Ook is het belangrijk om te weten waar je op moet letten bij een VPN.

Echter, we hebben al het onderzoek gedaan en de beschikbare opties teruggebracht tot alleen de beste VPN’s voor downloaden:

ExpressVPN (De Beste VPN voor Downloaden)

Algemeen beste in onze tests

ExpressVPN

Overall score: 9.8

  • Supersnelle servers
  • AES 256-bits versleuteling
  • Ondersteunt privéprotocol, Lightway
  • Geld-terug garantie

Probeer ExpressVPN

money-back-guarantee

ExpressVPN is de algehele beste VPN voor downloaden, torrenting en alles daarbuiten. Bovendien biedt het alle functies en diensten die je van een topklasse VPN zou verwachten.

Deze provider beheert meer dan 3000 servers in meer dan 90 landen wereldwijd. De servers van ExpressVPN bieden bliksemsnelle verbindingen, essentieel voor elke VPN die je wilt gebruiken om te downloaden of te torrenten. Er zijn ook geen snelheids- of bandbreedtelimieten, dus je kunt verwachten dat je activiteiten soepel verlopen. Bovendien maakt de serverdekking van ExpressVPN het gemakkelijker voor je om content in andere delen van de wereld in de gaten te houden.

Een andere reden waarom ExpressVPN perfect is voor downloaden en torrenting, is dat het een opmerkelijk ontgrendelingsvermogen heeft. Hierdoor kan het de moeilijkste geoblokkades omzeilen die je kunt tegenkomen op populaire platforms zoals Netflix, Spotify, HBO, Hulu, Deezer en Disney+. Dus, je kunt altijd je favoriete shows, liedjes en films downloaden, ongeacht je locatie.

Naast de snelheid en het vermogen om blokkades te omzeilen, biedt ExpressVPN ook robuuste beveiliging. De servers zijn uitgerust met militaire AES 256-bit encryptie om je dataverkeer privé te houden. Het biedt ook WebRTC-bescherming, privé DNS-servers, Perfect Forward Privacy, gesplitste tunneling DNS-lekbescherming en een automatische kill switch. Daarnaast hanteert ExpressVPN een strikt no-log beleid dat garandeert dat er geen activiteiten- of verbindingslogs bestaan nadat je de VPN hebt verlaten.

ExpressVPN is beschikbaar voor Windows, macOS, Android, iOS en Linux apparaten. Het is ook compatibel met routers en smart-tv’s. ExpressVPN staat je toe om tot vijf apparaten tegelijkertijd te verbinden met één abonnement. Daarnaast hebben deze abonnementsplannen allemaal een 30-dagen geld-terug-garantie.

Voordelen

  • Elke server ondersteunt torrents.
  • Perfecte beveiliging.
  • Bliksemsnelle snelheden.

Nadelen

  • Prijzige abonnementen.

Lees onze volledige ExpressVPN review.

Exclusieve aanbieding voor lezers van Techrobot: $6.67month (save 49% + Ontvang 3 maanden gratis)

discount-offer

money-back-guarantee

NordVPN (De Beste VPN voor Torrenting)

Goedkoopste optie

NordVPN

Overall score: 9.6

  • Ongelooflijk snelle servers
  • Geweldige beveiligingsfuncties
  • Geverifieerd no-logs beleid
  • Blokkeert streamingplatforms

Probeer NordVPN

money-back-guarantee

NordVPN is een andere zeer aanbevolen VPN die uitstekend werkt voor torrenting en downloaden. Het biedt geoptimaliseerde servers voor downloads en P2P delen direct vanaf het begin. Ook staat NordVPN bekend om zijn topklasse beveiligingsfuncties. Er is zelfs een one-click P2P optie in zijn apps.

Met meer dan 5500 versleutelde servers op meer dan 80 locaties, is NordVPN geschikt voor gebruikers die geïnteresseerd zijn in het downloaden van films, muziek en torrents. Bovendien is deze VPN een van de snelste in de industrie. Dus, je hoeft je geen zorgen te maken over trage downloads of verbindingsonderbrekingen. Daarnaast kun je NordVPN gebruiken om geo-beperkte inhoud te deblokkeren die je misschien wilt downloaden.

Qua beveiliging is NordVPN geen slome. Het ondersteunt ultra-veilige VPN-protocollen zoals IKEv2/IPsec, NordLynx en OpenVPN. NordVPN biedt ook Double VPN-servers, Onion over VPN, kill switches en DNS-lekbescherming. Er is ook een strikt nul-logbeleid dat is gecontroleerd door PWC (PricewaterhouseCoopers).

NordVPN is beschikbaar op Windows, macOS, Android, iOS en Linux apparaten. Het is iets goedkoper dan ExpressVPN. Ook ondersteunt het tot zes gelijktijdige verbindingen. Tot slot biedt NordVPN een garantie van 30 dagen en een behulpzame klantenservice.

Voordelen

  • Gespecialiseerde P2P-servers.
  • Gebruikt NordLynx om snelheden te verbeteren.
  • Dubbele gegevensversleuteling.

Nadelen

  • Niet elke server is geoptimaliseerd voor torrenting.

Lees onze volledige NordVPN review.

Beste aanbieding: $2.99month (save 67% + Ontvang 2 jaar met 67% korting + unieke cadeaus)

discount-offer

money-back-guarantee

Surfshark (De Beste Budgetvriendelijke VPN)

Het beste voor het verbinden van meerdere apparaten

Surfshark

Overall score: 9.5

  • Maakt onbeperkte gelijktijdige verbindingen mogelijk
  • Integreert Stealth-modus
  • Multihop-functie beschikbaar
  • 3.000+ servers

Probeer Surfshark

money-back-guarantee

Surfshark is een andere populaire en betrouwbare VPN voor downloaden die ideaal is voor iedereen die een budgetvriendelijke optie zoekt. Desondanks komt de VPN met verschillende functies die je nodig zult hebben tijdens het downloaden of torrenten.

Surfshark heeft meer dan 3000 servers. Deze servers werken perfect voor torrent-websites en populaire streamingplatforms. Surfshark heeft geen snelheids- of bandbreedtelimiet, dus je bent goed beschermd, zelfs als je internetprovider graag de gegevens van gebruikers beperkt. Daarnaast kan de VPN een lange lijst van streamingplatforms op het internet deblokkeren.

Ondanks de kosten biedt Surfshark een robuust beveiligingssysteem waarop je kunt vertrouwen. Het heeft militaire AES 256-bit encryptie, split tunneling, een kill switch, zero-knowledge DNS servers, en een strikt no-log beleid. Op deze manier kun je er zeker van zijn dat je vergelijkbare diensten krijgt die andere topaanbieders gebruikers bieden.

Een van de belangrijkste redenen waarom Surfshark een populaire keuze is, is dat het je toestaat om zoveel apparaten te verbinden als je wilt! Dit is erg handig en kostenefficiënt als je meerdere apparaten wilt gebruiken voor torrenting of het downloaden van andere bestanden. Naast zijn betaalbare abonnementsplannen, heeft Surfshark een 30-dagen geld-terug-garantie.

Voordelen

  • Onbeperkte gelijktijdige verbindingen.
  • Budgetvriendelijke abonnementen.
  • Effectieve uitschakelaar.

Nadelen

  • Niet elke server is geoptimaliseerd voor P2P-deling.

Lees onze volledige SurfShark VPN review.

Beste aanbieding: $2.49month (save 79% + Ontvang 2 maanden gratis)

discount-offer

money-back-guarantee

CyberGhost (De Beste VPN voor Beginners)

Biedt de beste geld-terug-garantie

CyberGhost

Overall score: 8.8

  • 45 dagen geld-terug-garantie
  • 7.000+ betrouwbare servers
  • Strikt no-log beleid
  • Sterke beveiligingsfuncties

Probeer CyberGhost

money-back-guarantee

CyberGhost is een uitstekende VPN voor downloaden die een verscheidenheid aan topfuncties biedt. Het is zeer effectief, maar blijft toch gebruiksvriendelijk voor beginners. CyberGhost neemt downloaden en P2P-bestandsdeling serieus, en zijn apps zijn duidelijke indicatoren daarvan.

Deze VPN valt om verschillende redenen op. Zo heeft het een van de meest uitgebreide serverdekkingen op onze lijst – meer dan 70000 servers in meer dan 100 locaties. Gelukkig verbindt de VPN je automatisch met de beste beschikbare servers, dus je hoeft ze niet allemaal zelf te testen. Daarnaast biedt het een ‘Torrent Anoniem’ knop voor de beste prestaties. CyberGhost biedt ook snelle verbindingen, vooral met het WireGuard protocol.

Bovendien is de beveiliging van CyberGhost solide. Het is ontworpen met AES 256-bit encryptie, een kill switch, DNS lekbescherming, een ad blocker en andere nuttige functies. Daarnaast heeft de aanbieder ook een strikt zero-log beleid.

Je kunt deze VPN op elk apparaat installeren waarop je bestanden wilt downloaden of torrents wilt gebruiken. Daarnaast staat CyberGhost je toe om tot zeven apparaten tegelijkertijd te verbinden. Een ander verkoopargument van deze VPN is dat het een 45-dagen geld-terug-garantie biedt.

Voordelen

  • Server selecteren met één klik.
  • Geoptimaliseerd voor torrents
  • Beginner-vriendelijk.

Nadelen

  • Niet de snelste voor downloads.

Lees onze volledige CyberGhost VPN review.

Beste aanbieding: $1.9month (save 84%)

discount-offer

money-back-guarantee

PIA (Private Internet Access) VPNBeste Allround VPN

Breedste serverbereik in onze tests

PrivateInternetAccess

Overall score: 9.2

  • Geweldige deblokkeermogelijkheid
  • Ondersteunt het WireGuard protocol
  • Behoorlijke streaming snelheid
  • Betaalbare abonnementsaanbiedingen

Bezoek PrivateInternetAccess

money-back-guarantee

Private Internet Access is misschien niet zo prominent als ExpressVPN of NordVPN, maar het biedt ideale functies voor torrents of de gemiddelde gebruiker die probeert een film te downloaden. Daarnaast heeft de VPN een hoog aantal servers, sterke ontgrendelingsmogelijkheden, en meer.

PIA heeft meer dan 8000 servers in bedrijf, en ze zijn allemaal geoptimaliseerd voor torrenting. Deze servers zijn ook snel genoeg om naadloos te werken met streamingplatforms zoals BBC iPlayer, Netflix, Disney+, enz. Net als andere topbeoordeelde providers, heeft PIA geen snelheids- of bandbreedtelimieten.

Deze VPN biedt ook een formidabele extra beveiligingslaag. Het gebruikt het nieuwste encryptieprotocol, kill switches, port forwarding, split tunneling en andere geavanceerde functies om je download- en torrentervaring te verbeteren. Bovendien hanteert PIA een strikt no-log beleid. Dit geeft aan dat de provider geen activiteitenlogs van gebruikers op een server of harde schijf opslaat.

PIA is compatibel met Windows, macOS, iOS, Android en Linux apparaten. Daarnaast ondersteunt het tot 10 gelijktijdige verbindingen met een enkel actief abonnement. Zoals verwacht van een hoogwaardige aanbieder, biedt PIA een 30-dagen geld-terug-garantie.

Voordelen

  • Uitgebreide serverdekking.
  • Ondersteunt tien gelijktijdige verbindingen.
  • Gebruiksvriendelijk.

Nadelen

  • Niet zo krachtig als andere topopties.

Lees onze Private Internet Access review.

Beste aanbieding: $2.11month (save 83% + 2 maanden gratis)

discount-offer

money-back-guarantee

Vind de Juiste VPN die voor Jou Werkt

Het vinden van de juiste VPN die perfect voor jou werkt, is niet zo eenvoudig als zomaar een optie kiezen die beweert een van de beste in de branche te zijn. In plaats daarvan moet je overwegen wat je wilt doen en of de VPN dat aankan. In dit geval moet je er zeker van zijn dat de VPN ideaal is voor films, torrents, muziek en alles wat je mogelijk wilt downloaden.

Beste VPN voor het Downloaden van Torrents

Torrents zijn altijd een gevoelig onderwerp geweest in veel delen van de wereld. Hoewel ze legaal zijn, maken autoriteiten zich meer zorgen dat torrentsites gastheer kunnen zijn voor illegale inhoud zoals films, muziek, games, enz. Als gevolg hiervan zul je ontdekken dat veel landen zoals de VS, China, Italië en Maleisië torrentsites hebben verboden om te opereren.

Gelukkig kun je dergelijke beperkingen vermijden door een VPN voor torrenting te gebruiken. ExpressVPN is de beste VPN voor torrentingdiensten. Het stelt je in staat om overheids- of ISP-beperkingen te omzeilen om naadloos toegang te krijgen tot torrentingplatforms. Zijn ontgrendelingsvermogen is ongeëvenaard, en het heeft servers in locaties waar torrenting is toegestaan. Desalniettemin is het nog steeds illegaal om een VPN te gebruiken om gepirateerde films, tv-shows, series en muziek te downloaden. Echter, je hebt niets te vrezen als je voor de diensten hebt betaald.

Vind de Beste VPN voor Downloaden in 2024 - TechRobot (16)

Beste VPN voor het Downloaden van Films

Films worden wereldwijd geliefd, en elk jaar zijn er verschillende kaskrakers. In sommige gevallen worden ze officieel alleen in bioscopen en op streamingplatforms uitgebracht. Echter, mensen zoeken ook naar sites van derden die sommige van deze films en series voor downloads aanbieden. Deze sites zijn meestal illegaal, en ze kunnen je blootstellen aan het risico van hacking, malware en virussen. Een VPN en correcte downloadpraktijken kunnen een wereld van verschil maken.

Het gebruik van een betrouwbare VPN voor het downloaden van je films elimineert de kans dat je slachtoffer wordt van cybercriminaliteit. Het verbetert ook je downloadsnelheid en geeft je toegang tot geografisch geblokkeerde inhoud. De beste VPNs voor het downloaden van films zijn NordVPN, ExpressVPN en Surfshark. Met een van deze kun je je abonneren op diensten zoals Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video en Disney+ om onbeperkt toegang te krijgen tot geweldige films en tv-shows.

Beste VPN voor het Downloaden van Muziek

Muziek is een ander type inhoud dat online wordt gepirateerd. Dus, wanneer je muziek downloadt van websites die gelicentieerde nummers gratis aanbieden, kan dit in sommige regio’s illegaal zijn. Dit betekent dat je juridische stappen kunt ondervinden wanneer je onschuldig probeert je favoriete nummers op je apparaat te krijgen. Dus, het gebruik van een VPN om muziek te downloaden is een goed idee.

Enkele van de legale platforms waar je al je muziek van kunt halen zijn onder andere Spotify, YouTube, Deezer en Audiomack. Ze laten je zoveel nummers downloaden als je wilt. Met een van de beste VPNs krijg je ook snelle verbindingen, topbeveiliging en de mogelijkheid om nummers te deblokkeren die standaard niet voor jou beschikbaar zijn. Zolang je de VPN op deze platforms gebruikt, hoef je je geen zorgen te maken over het deelnemen aan illegale downloads.

Vind de Beste VPN voor Downloaden in 2024 - TechRobot (17)

Torrenten en Downloaden met een VPN

Zoals we eerder vermeldden, is het illegaal om gekopieerde versies van films, series en muziek te downloaden. Ook moeten we duidelijk vermelden dat we het gebruik van een VPN voor illegale activiteiten niet aanmoedigen of promoten. Integendeel, we moedigen gebruikers aan die legale methoden gebruiken om hun ervaring met een VPN te verbeteren.

Bijvoorbeeld, een VPN kan je helpen om ISP-throttling door je serviceprovider te vermijden. Het houdt je ook anoniem door je IP-adres te verbergen. Torrenten en downloaden met een VPN is ook uitstekend voor verhoogde snelheden. Dus, als je aan de kant van de wet blijft, kun je een VPN zo veel gebruiken als je wilt.

Een VPN Begrijpen – Wat is de Beste VPN?

Zonder twijfel is de beste VPN op de markt ExpressVPN. Een VPN, of Virtueel Privé Netwerk, is in wezen een hulpmiddel dat je echte IP-adres kan verbergen met een virtueel adres en je locatie kan vervalsen. VPN-aanbieders beheren beveiligde versleutelde servers op meerdere locaties wereldwijd. Dus, wanneer je verbinding maakt met een server in het VK of de VS, bijvoorbeeld, kunnen derde partijen zoals je internetprovider je echte adres niet zien, en zullen ze denken dat je daadwerkelijk daar bent.

Bovendien is het waarschijnlijk dat een VPN je browsersnelheden verbetert. Ze kunnen ook geografische beperkingen omzeilen zodat je toegang kunt krijgen tot inhoud in andere landen. Met alles wat VPN’s kunnen bieden, zijn ze ideaal voor tal van activiteiten, van het downloaden van torrents, films, muziek, streamen, enz.

Met ExpressVPN krijg je het allerbeste van alle VPN-functies die je kunt verwachten van een topbeoordeelde aanbieder.

Hoe Wij de Beste VPNs Aanbevelen

Het kiezen van de beste VPN voor downloaden kan lastig zijn, zelfs als je een idee hebt van wat je zoekt. Daarom raden we onze topkeuzes aan voor gebruikers. Daarnaast hebben we verschillende versies van de VPN’s gedownload en getest op verschillende apparaten als onderdeel van ons onderzoek.

Daarnaast hebben we de bandbreedte niveaus en downloadsnelheden gemonitord en de legitimiteit van hun no-log beleid geverifieerd. We hebben ook verbinding gemaakt met hun servers om hun ontgrendelingsmogelijkheden te testen. Deze tests en onderzoek waren bedoeld om de volgende criteria te evalueren:

  • Snelheid
  • Limiet bandbreedte.
  • Mogelijkheid tot deblokkeren.
  • Serverdekking.
  • Compatibiliteit van apparaten.
  • Beveiligingsfuncties.

Conclusie

Als je op zoek bent naar manieren om te verbeteren hoe je inhoud downloadt op het internet, hopen we dat deze lijst nuttig is geweest. De genoemde VPN’s zijn de beste op de markt. Ze zijn uitstekend voor torrenting en het downloaden van films en series. Ook helpen ze bij het deblokkeren van beperkte inhoud.

De beste VPN die we aanbevelen voor downloaden is ExpressVPN. Het biedt een topkwaliteit service die veel andere aanbieders niet kunnen evenaren. Je kunt beginnen met een van hun abonnementsplannen. Als het echter niet is wat je zoekt, kun je een van onze andere aanbevelingen proberen.

Veelgestelde Vragen

Welke VPN is het beste voor downloaden?

ExpressVPN is het beste voor downloaden. Het is snel, veilig en in staat om strenge geografische beperkingen te omzeilen. Je kunt ExpressVPN gebruiken om je favoriete films te downloaden op populaire platforms zoals HBO, Netflix, Hulu, Disney+, enz. De VPN is ook perfect voor torrenting.

Hoe gebruik ik een VPN tijdens het downloaden?

Om een VPN te gebruiken voor het downloaden, volg deze eenvoudige stappen:

  • Een VPN downloaden
  • Installeer de VPN op je apparaat.
  • Maak verbinding met een VPN-server.
  • Bezoek het platform waarin je geïnteresseerd bent om te downloaden of te torrenten.

Is een VPN goed voor torrenting?

Ja, een VPN is goed voor torrenting. Je moet echter wel zorgen dat je de VPN alleen gebruikt om legale inhoud te downloaden. Het is in sommige landen niet tegen de wet om torrents of VPN’s te gebruiken, zolang je je niet bezighoudt met onwettige activiteiten.

Werken VPN’s voor downloads?

Ja, dat doen ze. Zolang je een topklasse VPN zoals ExpressVPN gebruikt, zul je geen problemen ondervinden met het downloaden van bestanden, films of afleveringen van tv-series.

Wat is de Beste VPN?

ExpressVPN is de beste VPN. Het is gevestigd in de Britse Maagdeneilanden en heeft meer dan 3000 servers op meer dan 100 locaties. Daarnaast is het ideaal voor het downloaden van muziek en films van populaire platforms zoals Spotify, Youtube, HBO, Hulu, Netflix en Deezer. ExpressVPN heeft ook snelle verbindingen, uitstekende ontgrendelingsmogelijkheden en meer.

Vind de Beste VPN voor Downloaden in 2024 - TechRobot (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Velia Krajcik

Last Updated:

Views: 6474

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Velia Krajcik

Birthday: 1996-07-27

Address: 520 Balistreri Mount, South Armand, OR 60528

Phone: +466880739437

Job: Future Retail Associate

Hobby: Polo, Scouting, Worldbuilding, Cosplaying, Photography, Rowing, Nordic skating

Introduction: My name is Velia Krajcik, I am a handsome, clean, lucky, gleaming, magnificent, proud, glorious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.