De Beste VPN-Diensten (Bijgewerkt: 2024) - TechRobot (2024)

Tegenwoordig heb je de beste VPN nodig om op het internet te surfen. Helaas kan de gemiddelde persoon gemakkelijk ten prooi vallen aan cybercriminelen, hackers, virussen, malware en andere bedreigingen. Daarom is het essentieel om altijd je privacy en veiligheid te prioriteren, ongeacht wat je online doet.

Dit artikel belicht vijf van de beste VPN’s op de markt. Blijf lezen om de beste te ontdekken voor gaming, torrenting, streaming, het deblokkeren van inhoud, enz. Dit zijn enkele van de top VPN-opties wereldwijd die je zeker zullen beschermen tegen eventuele kwetsbaarheden die op je pad komen, en je de optie geven om je PC te beschermen tegen Malware, virussen en andere schadelijke bedreigingen.

Beste VPN in 2022

Probeer ExpressVPN

Goedkoopste Optie

Probeer NordVPN

Beste VPN voor een Klein Budget

Probeer Surfshark

Makkelijkst te Gebruiken VPN

Probeer CyberGhost

De Beste VPN-Diensten Beoordeeld in 2024

Er zijn veel VPN-aanbieders op de markt. We hebben echter de lijst teruggebracht tot vijf van de best beoordeelde VPN’s door zorgvuldig onderzoek. Waar ben je in geïnteresseerd? Privacy, deblokkeringsmogelijkheden, hoge snelheden, streaming of torrenting? De VPN’s op onze lijst zijn opgewassen tegen de taak. Hier zijn enkele van de beste VPN’s in 2024:

ExpressVPN: De Algeheel Beste VPN op de Markt

Algemeen beste in onze tests

ExpressVPN

Overall score: 9.8

  • Supersnelle servers
  • AES 256-bits versleuteling
  • Ondersteunt privéprotocol, Lightway
  • Geld-terug garantie

money-back-guarantee

ExpressVPN heeft al enkele jaren zijn nummer één positie behouden, dankzij zijn uitstekende diensten. Het heeft meer dan 3000 servers verspreid over 190+ locaties over de hele wereld. Het hele netwerk maakt gebruik van TrustedServer-technologie, wat garandeert dat er nooit online gegevens van gebruikersactiviteiten worden bijgehouden. Daarnaast hanteert ExpressVPN ook een strikt no-log beleid.

Deze aanbieder biedt ook razendsnelle snelheden en betrouwbare ontgrendelingsmogelijkheden. Beide zijn belangrijk voor naadloos streamen en onbeperkt surfen op het internet. Daarnaast kan ExpressVPN de strengste geografische beperkingen omzeilen, inclusief de Grote Firewall van China.

Bovendien is ExpressVPN zeer veilig. Het gebruikt een geavanceerd AES 256-bit encryptieprotocol en andere effectieve beveiligingsfuncties om ervoor te zorgen dat je niet ten prooi valt aan de gevaren die op het internet aanwezig zijn.

ExpressVPN is compatibel met meerdere apparaten en ondersteunt tot vijf gelijktijdige verbindingen. Het heeft verschillende abonnementsplannen waaruit je kunt kiezen, afhankelijk van je interesse. Echter, de langere plannen zijn voordeliger. Bijvoorbeeld, als je het 12-maandenpakket kiest, krijg je een bonus van drie gratis maanden. Ook biedt ExpressVPN een 30-dagen geld-terug-garantie op al zijn plannen.

Voordelen

  • Robuuste beveiligingsfuncties.
  • Perfect voor torrenting.
  • Uitstekende serverdekking.

Nadelen

  • Duurder dan andere premium VPN-aanbieders.

Lees onze volledige ExpressVPN review.

Exclusieve aanbieding voor lezers van Techrobot: $6.67month (save 49% + Ontvang 3 maanden gratis)

discount-offer

money-back-guarantee

NordVPN Beste VPN voor Torrenting en Streaming

Goedkoopste optie

NordVPN

Overall score: 9.6

  • Ongelooflijk snelle servers
  • Geweldige beveiligingsfuncties
  • Geverifieerd no-logs beleid
  • Blokkeert streamingplatforms

Probeer NordVPN

money-back-guarantee

Dit is een sterke concurrent voor de nummer één positie van ExpressVPN. Dit komt omdat NordVPN een vergelijkbare kwaliteit van dienstverlening biedt en net zo betrouwbaar is als ExpressVPN. Daarnaast is NordVPN gevestigd in Panama, waar het meer dan 5000 servers in 60 landen beheert.

Met elk van zijn servers ben je gegarandeerd van snelle verbindingen, ongeacht je locatie. Hoewel zijn servers niet zoveel locaties dekken als ExpressVPN, krijg je toch toegang tot bijna elke regio. Ook zijn de servers van NordVPN uitgerust met zijn NordLynx-protocol voor stabielere en snellere verbindingssnelheden.

Deze VPN is een uitstekende keuze voor naadloos streamen en torrenten. Je hoeft je geen zorgen te maken over snelheid of bandbreedtelimieten. Ook kun je deze VPN gebruiken om geobeperkingen op Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime, Disney+, HBO, enzovoort te omzeilen.

NordVPN biedt ook een extra beveiligingslaag. Het gebruikt militaire AES 256-bit encryptie om indringers weg te houden van je gegevens. Je krijgt ook een automatische kill switch, Onion over VPN, Double VPN, split tunneling, enz. Daarnaast heeft NordVPN onlangs een innovatieve functie gelanceerd genaamd Threat Protection.

Bovendien neemt deze VPN uw privacy niet voor lief. De locatie is ideaal omdat Panama privacyvriendelijke wetten heeft. Ook heeft NordVPN een strikt no-log beleid.

NordVPN is compatibel met alle grote besturingssystemen zoals Windows, macOS, iOS en Android. Het heeft ook verschillende aantrekkelijke abonnementsaanbiedingen en een 30-dagen geld-terug-garantie.

Voordelen

  • NordLynx zorgt voor de snelst mogelijke snelheden.
  • Uitstekende beveiliging.
  • Hoog aantal servers.

Nadelen

  • Het is behoorlijk duur.

Lees onze volledige NordVPN review.

Beste aanbieding: $2.99month (save 67% + Ontvang 2 jaar met 67% korting + unieke cadeaus)

discount-offer

money-back-guarantee

Surfshark Beste Budgetvriendelijke VPN

Het beste voor het verbinden van meerdere apparaten

Surfshark

Overall score: 9.5

  • Maakt onbeperkte gelijktijdige verbindingen mogelijk
  • Integreert Stealth-modus
  • Multihop-functie beschikbaar
  • 3.000+ servers

Probeer Surfshark

money-back-guarantee

Surfshark is een van de weinige VPN-aanbieders die premiumdiensten aanbieden tegen betaalbare tarieven. Het is een ideale VPN voor torrenting, gaming, streaming, enz. Deze lichtgewicht VPN presteert bijna net zo goed als topkeuzes zoals ExpressVPN en NordVPN.

Het heeft meer dan 3200 servers in 65 landen. Deze servers zijn geoptimaliseerd om bliksemsnelle snelheden te bieden. Ze zijn uitstekend voor het deblokkeren van geografisch beperkte inhoud op Netflix, Disney+, BBC iPlayer, enz. Met WireGuard kun je vaarwel zeggen tegen bufferen of vertragingen.

Surfshark zit vol met een verscheidenheid aan nuttige beveiligingsfuncties. Je krijgt de nieuwste industrienorm AES 256-bit encryptie, een automatische kill switch, split tunneling, MultiHop, en VPN-protocollen zoals OpenVPN en IPSec. Deze functies garanderen dat je beschermd bent terwijl je verbonden bent met een van de VPN-servers.

Bovendien is een van de belangrijkste attracties van Surfshark dat het onbeperkte gelijktijdige verbindingen toestaat met één actief abonnement. Dit betekent dat je de meeste waarde kunt krijgen terwijl je minder betaalt. Daarnaast biedt Surfshark een 30-dagen geld-terug-garantie. Je kunt de VPN gebruiken en een volledige terugbetaling aanvragen als je je plan binnen deze periode annuleert. Surfshark is uitstekend voor iedereen die een budgetvriendelijke VPN wil zonder in te leveren op de kwaliteit van de dienstverlening.

Voordelen

  • Onbeperkte gelijktijdige verbindingen.
  • Budgetvriendelijk.
  • Snelle verbindingen.

Nadelen

  • Lagere OpenVPN snelheden.

Lees onze volledige SurfShark VPN review.

Beste aanbieding: $2.49month (save 79% + Ontvang 2 maanden gratis)

discount-offer

money-back-guarantee

CyberGhost Beste Beginner-Vriendelijke VPN

Biedt de beste geld-terug-garantie

CyberGhost

Overall score: 8.8

  • 45 dagen geld-terug-garantie
  • 7.000+ betrouwbare servers
  • Strikt no-log beleid
  • Sterke beveiligingsfuncties

Probeer CyberGhost

money-back-guarantee

CyberGhost bestaat al enkele jaren en heeft een toppositie behouden vanwege de vele geweldige functies en betrouwbare VPN-service. In de loop der jaren is het erkend voor zijn uitstekende privacy en servers geoptimaliseerd voor streaming en torrenting.

Deze provider beheert meer dan 7000 ‘No Spy’ servers verspreid over meer dan 90 landen. Dit is het meest uitgebreide servernetwerk op onze lijst. Ongeacht de server die je kiest, je zult in staat zijn om overheidscensuur te vermijden en tonnen inhoud online te deblokkeren. Ook biedt CyberGhost servers die geoptimaliseerd zijn voor streamingdiensten zoals Netflix en BBC iPlayer. Deze servers kunnen geografisch beperkte inhoud deblokkeren, waar je ook bent!

Bovendien neemt CyberGhost uw veiligheid serieus. De servers zijn uitgerust met AES 256-bit encryptie om te garanderen dat geen enkele derde partij zich kan mengen met uw dataverkeer. U krijgt ook een automatische kill switch, DNS/IP lekbescherming, en gesplitste tunneling. Daarnaast ondersteunt CyberGhost andere VPN-protocollen zoals IKEV2/IPSec, OpenVPN, WireGuard, en L2TP. Deze VPN heeft ook een strikt no-log beleid.

CyberGhost werkt perfect met Windows, macOS, Android, Linux en iOS apparaten. Daarnaast kun je tot zeven apparaten tegelijkertijd verbinden met elk van zijn abonnementsplannen. Een uniek aspect van CyberGhost is dat het de langste terugbetalingsperiode biedt. Het heeft een 45-dagen geld-terug-garantie.

Voordelen

  • 45-dagen geld-terug-garantie.
  • Meer dan 7000 servers.
  • Gebruiksvriendelijke apps.

Nadelen

  • Geen beveiligingsaudit.

Lees onze volledige CyberGhost VPN review.

Beste aanbieding: $1.9month (save 84%)

discount-offer

money-back-guarantee

Vind De Juiste VPN Die Voor Jou Werkt

Voordat je een VPN kiest voor welk doel dan ook, moet je alleen de beste opties overwegen. Als je bijvoorbeeld geoblokkades wilt omzeilen, kies je niet zomaar een willekeurige aanbieder. In plaats daarvan kies je er een die de meest betrouwbare ontgrendelingsmogelijkheden heeft.

Echter, we willen niet dat je het internet afspeurt op zoek naar een VPN, omdat dit tijd en moeite zal kosten. Om het je gemakkelijker te maken de juiste VPN te vinden die werkt, hebben we deze lijst voor je gemaakt:

Beste VPN voor Gaming Heb je een VPN nodig voor je PC, Xbox of PlayStation? Deze lijst belicht de beste gaming VPN.Beste VPN voor Streaming Ontdek de beste VPN voor Netflix, HBO, Disney+, Hulu en je andere favoriete streamingplatforms.Beste VPN voor Downloaden Als je grote bestanden wilt downloaden of aan torrenting doet, kijk dan hier om de beste VPN voor downloaden te vinden.Beste VPN voor Werken Beveilig je werkverkeer en werk beter op afstand of op kantoor met een top VPN.
Beste VPN voor Mobiel Lees dit artikel om de beste VPN’s voor iPhone en Android-apparaten te vinden.Best VPN with Extensions
Whether you’re browsing with Firefox, Chrome, or Microsoft Edge, effective VPN extensions are available. Click here to find out more.
Beste Gratis VPN Ongeacht wat je hebt gehoord over gratis VPN’s, ze kunnen nog steeds van pas komen.Beste Betaalde VPN Je verdient het om de beste waarde voor je geld te krijgen. Vind hier de beste betaalde VPN.

Een VPN Begrijpen – Wat is De Beste VPN?

Een VPN (Virtueel Privé Netwerk) is ontworpen om privacy en veiligheid voor gebruikers online te bieden. Het creëert een versleutelde tunnel tussen jouw apparaat en het internet zodat het je gegevensoverdracht beschermt tegen ongeautoriseerde toegang door derden.

VPN’s beheren beveiligde servers over de hele wereld. Echter, wanneer je verbinding maakt met deze servers, zal een VPN je echte IP-adres verbergen met een nieuw adres. Dit maakt het moeilijk voor overheden, reclamebedrijven, cybercriminelen en anderen om je online activiteiten te volgen.

Bovendien kan een VPN effectief overheidscensuur en geografische beperkingen omzeilen. Een VPN kan je laten lijken alsof je vanuit een bepaalde locatie browset terwijl je daar niet bent. VPN’s kunnen moeiteloos talloze streamingplatforms deblokkeren, waaronder Netflix, HBO, Hulu, Amazon Prime, enz.

Echter, de beste VPN in 2024 is ExpressVPN. Het biedt eersteklas VPN-diensten waarop je kunt vertrouwen, en het is gemakkelijk in gebruik. Om meer te weten te komen over deze VPN, bekijk onze gedetailleerde ExpressVPN review.

Hoe We De Beste VPNs Aanbevelen

Voordat we de beste VPN’s van 2024 aanbevelen, hebben we verschillende factoren in overweging genomen om ervoor te zorgen dat we alleen de uitstekende opties bieden. Zo hebben we bijvoorbeeld rekening gehouden met alle activiteiten waarvoor je een VPN zou willen gebruiken, hoeveel je wilt uitgeven, de functies die je nodig hebt, enz.

Er zijn zoveel VPN’s om uit te kiezen. Daarom kan het zelf selecteren van een VPN een beetje ingewikkeld zijn. Hier zijn meer specifieke criteria die we hebben overwogen voordat we onze lijst samenstelden:

  • Privacy normen
  • Beveiligingsfuncties
  • Snelheid
  • Apparaatcompatibiliteit
  • Ontgrendelingsvermogen
  • Serverdekking

Conclusie

Er zijn zoveel redenen waarom je een VPN zou willen gebruiken. Dit artikel heeft de beste VPN’s van 2024 besproken die zeer worden aanbevolen. We hebben al het onderzoek gedaan, dus het enige wat overblijft is het gemakkelijke deel; er een voor jezelf kiezen.

Als je online een VPN moet gebruiken, kun je het beste alleen voor de beste kiezen. Je zou nooit je veiligheid en privacy in gevaar moeten brengen.

Veelgestelde Vragen

Wat is de hoogst gewaardeerde VPN?

ExpressVPN is momenteel de best beoordeelde VPN op de markt. Het biedt een scala aan betrouwbare functies die je internetervaring verbeteren. Met meer dan 3000 servers kun je je IP-adres veranderen naar bijna elke locatie ter wereld. Bovendien zijn deze servers perfect voor streaming, torrenting en gaming. Ze kunnen moeilijke geobeperkingen omzeilen en populaire streamingplatforms zoals Netflix, Hulu, HBO, enz. deblokkeren.
ExpressVPN biedt ook robuuste beveiligingsfuncties. Het is compatibel met de meeste besturingsplatforms en staat tot vijf gelijktijdige verbindingen toe. Hoewel ExpressVPN vrij duur is, kun je het 30 dagen risicovrij uitproberen


Wat is de beste gratis VPN?

De beste gratis VPN is HideMyAss. We raden gebruikers niet aan om genoegen te nemen met gratis VPN’s vanwege hun risico’s. Echter, HMA is de manier om te gaan als je er een moet gebruiken. HMA biedt een 7-daagse gratis proefperiode. Dit geeft je onbeperkte toegang tot alle premium functies, zij het voor een korte tijd.


Wat is de veiligste VPN om te gebruiken?

De veiligste VPN om te gebruiken is ExpressVPN. Ten eerste biedt het een betrouwbare verbinding. Het heeft ook een automatische kill switch die het internet afsluit als je VPN om wat voor reden dan ook de verbinding verbreekt. De servers van ExpressVPN gebruiken AES 256-bits encryptie en ondersteunen meerdere VPN-protocollen. Daarnaast heeft het een strikt no-log beleid. Dit alles garandeert een extra beschermingslaag.

Is ExpressVPN of NordVPN beter?

Dit is een lastige vraag om te beantwoorden. Beide VPN’s zijn uniek, maar ExpressVPN is beter. De functies zijn krachtiger, de servers zijn sneller en de blokkering is betrouwbaarder. ExpressVPN en NordVPN zijn echter betere opties in een pool van meer providers.

De Beste VPN-Diensten (Bijgewerkt: 2024) - TechRobot (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lilliana Bartoletti

Last Updated:

Views: 6472

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lilliana Bartoletti

Birthday: 1999-11-18

Address: 58866 Tricia Spurs, North Melvinberg, HI 91346-3774

Phone: +50616620367928

Job: Real-Estate Liaison

Hobby: Graffiti, Astronomy, Handball, Magic, Origami, Fashion, Foreign language learning

Introduction: My name is Lilliana Bartoletti, I am a adventurous, pleasant, shiny, beautiful, handsome, zealous, tasty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.